Over ons

Schimmelpenningh Financieel Advies is een onafhankelijke en zelfstandige tussenpersoon welke is gestart door Hajo Schimmelpenningh. Met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening kan hij u helpen om door middel van een persoonlijk advies meer inzicht te geven in uw financiële situatie van nu en in de toekomst! En dat komt Hajo Schimmelpenningh persoonlijk bij u thuis inzichtelijk maken.

Lage overheadkosten, aantrekkelijke premies en een overzichtelijk digitaal persoonlijk dossier bieden U een aantrekkelijke manier van uitgebreid en goed verzekerd zijn. Voor onze klanten is er een 24-uurs schadeservice en een alarmnummer dat dag en nacht bereikbaar is. Doordat Schimmelpenningh Financieel Advies haar kosten laag houdt, profiteert U van een lage premie en toch een uitstekende dekking!


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Het dienstverleningsdocument geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Dienstverleningsdocumenten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure

Even voorstellen

Welkom bij Schimmelpenningh Financieel Advies! Lees meer over mij door te klikken op "over ons".

Hajo Schimmelpenningh

Hajo Schimmelpenningh

Eigenaar / Adviseur

Ik probeer voor u de financiële huisarts te zijn, waar u al uw financiële zaken onder 1 dak kunt onderbrengen. Wilt U die zekerheid ook ervaren, maak dan direct een afspraak, dan wordt U zo spoedig mogelijk benaderd.

Over ons