Hypotheken


Hoe financiert U Uw huis? Het belangrijkste is dat U een hypotheek afsluit die bij U past en is afgestemd op uw persoonlijke situatie en specifieke wensen.
Er zijn tientallen geldverstrekkers en hypotheek- constructies. Welke variant voor U het beste is, hangt af van Uw individuele situatie. Een aantal hypotheekvormen op een rij; Annuiteiten-, Spaar-, Beleggings-, Effecten-, Aflossingsvrije- of Overbruggingshypotheek. We geven U graag deskundig en objectief advies en daar nemen wij ruim de tijd voor. Een goed hypotheekadvies bestaat uit veel meer dan een rentepercentage alleen! 

Als U een eigen woning bezit ziet de belastingdienst dit als een vorm van inkomen. U krijgt te maken met een 'woud' van regels met betrekking tot onder andere de renteaftrek, de aftrekbare kosten bij de koop van een woning, de aflossing, de eigenwoningforfait en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij U adviseren in het optimaal gebruik van de fiscale aftrek !  

Onze toegevoegde waarde is dat wij niet alleen bij het sluiten van de hypotheek U van dienst zijn, maar U ook begeleiden bij de afwikkeling bij de notaris. Nadat de hypotheek is afgesloten blijven wij U ook in de jaren daarna begeleiden. Er kan veel veranderen en een hypotheek moet kunnen mee veranderen naar een nieuwe situatie.

« terug